Koyuncuoğlu İnşaat

Toplum İçin Üretmek

Günümüzde pek çok insani değerin unutulmasına rağmen, bu ülkede hala insanlık için çalışan idealist insanların olduğunu bilmek, geleceğimiz adına ümit veriyor.

Magazin haberlerle dolu gündemimizde böylesi insanları hak ettikleri şekilde ön plana çıkaramasak da, onlar üretmeye ve ürettikleri ile toplumlarının geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Koyuncuoğlu Ağaç Sanayi de bu duyarlılığa sahip şirketlerden biri :

Simav Endüstri Meslek Lisesi, Nurullah Koyuncuoğlu Eğitim Vakfı, Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi, Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretimokulu, Simav Tabakhane Camii, Nurullah Koyuncuoğlu Camii ve yapımları devam etmekte olan Narin Koyuncuoğlu Anaokulu, Şerife Koyuncuoğlu Kadın ve Çocuk Sağlığı Hastanesi 1950’li yıllarda Nurullah Koyuncuoğlu tarafından temelleri atılmaya başlanan Koyuncuoğlu Ağaç Sanayi, sektördeki başarılarının yanı sıra, toplumsal konulara olan duyarlılığı ile de adından söz edilmeyi hak ediyor.

Yeni neslin fiziksel ve ruhsal olarak iyi eğitilmesini ve yaşam standartlarının arttırılmasını kendine misyon edinmiş olan şirket, sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde yatırımlarını eğitim alanında odaklıyor.

Yapımı devam eden Narin Koyuncuoğlu Anaokulu, insan kişiliğinin şekillenmesinde çok büyük öneme sahip “okul öncesi eğitime” çok büyük katkı sağlayacaktır.

Ülkemiz, okul öncesi eğitim imkanlarına henüz her çocuğun kolayca ulaşamadığı bir ülke. Oysa gelişmiş ülkeler okul öncesi eğitimin öneminin farkında ve okul öncesi eğitimi çok önemsemekteler.

Çalışkan, üretken, sanatta ve bilimde öne çıkmış bireylerden oluşan bir gelecek nesil yetiştirmek her toplumun hayali. Bunun yolu ise “okul öncesi eğitim” kurumlarının yaygınlaştırılması ve bu imkanların her çocuğa eşit miktarda sunulmasından geçiyor.

Bir çocuğun eğitim yaşamının en önemli bölümünü oluşturan okul öncesi eğitimin önemini anlamış ve bu konuda yatırım yapan Koyuncuoğlu Ağaç Sanayi, eğitime yatırım yapmak isteyen insanlar için iyi bir örnek.

Ayrıca 1990 yılından beri hizmet veren Nurullah Koyuncuoğlu Eğitim Vakfı her yıl 200’e yakın öğrenciye burs imkanı sağlıyor.

Koyuncuoğlu Ağaç Sanayi, eğitim alanına yaptığı yatırımların yanı sıra çevreye olan duyarlılığı ile de orman ürünleri sektöründe iyi bir örnek oluşturmakta.

Ülkenin gelişmesinde kamu , özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalışmasının önemine inanan Koyuncuoğlu Ağaç Sanayi’nin, çevre ve eğitim alanında gerçekleştirdiği projelerin devam edeceğine inanıyorum.

Toplumsal gelişim sağlayan her çalışmanın desteklenmesi, bu konuda çalışan sivil toplum kuruluşlarının projelerinin hayata geçirilmesinde gerekli finans desteğinin sağlanması, tüm şirketlerin ortak misyonu olmalıdır.

Böylesi duyarlılığa sahip şirketlerin artması dileği ile…

Seçil Oprak Akalan
Orman Mühendisi

Benzer Haberler

Information

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Iste, assumenda officiis saepe eaque ullam nihil voluptatem, est eveniet neque quis, sequi officia sint non sunt. Incidunt rem harum excepturi? Magnam. Lorem

ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Iste, assumenda officiis saepe